Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ηλεία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του αστυνομικού

 Ένας 30χρονος κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και ανακρίνεται ως ύποπτος, για τον θανάσιμο τραυματισμό 35χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό ενός 30χρονου, φίλου τού αστυνομικού, που έγινε χθες το βράδυ στην Ανδραβίδα Ηλείας.

astynomikosB

Ένας 30χρονος κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και ανακρίνεται ως ύποπτος, για τον θανάσιμο τραυματισμό 35χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό ενός 30χρονου, φίλου τού αστυνομικού, που έγινε χθες το βράδυ στην Ανδραβίδα Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει βρεθεί ακόμη το μαχαίρι, ωστόσο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Όσον αφορά τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνομικού, σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που ο 35χρονος επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με τον φίλο του, αντελήφθησαν τον δράστη, να επιχειρεί να διαρρήξει το σπίτι του δεύτερου. Τότε, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, όμως ο τελευταίος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον αστυνομικό και τον φίλο του. Ο αστυνομικός διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ ο 30χρονος φέρει ελαφρά τραύματα.

astynomikosC

By