Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ημερίδα της Visa για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Στόχος της ημερίδας  ήταν να ενημερώσει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για τις νέες λύσεις στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών

visa-europeA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα της Visa για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις με τίτλο «Ανάπτυξη μέσω Καινοτομίας», με συμμετοχή εκπροσώπων από τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Στόχος της ημερίδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήταν να ενημερώσει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για τις νέες λύσεις στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών, καθώς και για τις τάσεις και προκλήσεις του μέλλοντος για τους εμπόρους.

Οι συμμετέχοντες είχαν μια μοναδική ευκαιρία να πληροφορηθούν με πραγματικά success stories, πώς άλλοι έμποροι από αγορές του εξωτερικού εφάρμοσαν και ωφελήθηκαν σε συγκεκριμένους τομείς και λειτουργίες από την υιοθέτηση διαφόρων τεχνολογιών ηλεκτρονικών πληρωμών.

Την ημερίδα άνοιξε ο Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρος, παρουσιάζοντας την ηγετική θέση που κατέχει η Visa Europe στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών, τις αλλαγές που έρχονται στον τομέα του εμπορίου και των ηλεκτρονικών πληρωμών, τις νέες καταναλωτικές συνήθειες έρευνας και αγοράς, και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις εμπλουτίζοντας την εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές μέσω διαφορετικών καναλιών.

Στη συνέχεια, ο Max Feetham, Retail Engagement Visa Europe, ανέλυσε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ανέπαφες πληρωμές στους εμπόρους και παρουσίασε επιτυχημένα παραδείγματα που έχουν υλοποιηθεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης οδηγώντας σε αύξηση εσόδων. Η Alessandra Dell’Otti, Senior Manager Future of Payments Products Visa Europe, εξήγησε πώς θα λειτουργεί το V.me, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Visa και πραγματοποίησε μια demo συναλλαγή μέσω κινητού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για τους συμμετέχοντες και η παρουσίαση του Jim Bannerman, εκπροσώπου των McDonalds Μεγάλης Βρετανίας, που έδειξε στην πράξη πως έχουν υιοθετηθεί οι νέες τεχνολογίες που προσφέρει η Visa από τη συγκεκριμένη αλυσίδα εστιατορίων και ποια ήταν τα οφέλη σε καθημερινό επίπεδο. Τέλος, ο Σπύρος Μπέκος, Acceptance Development Visa Europe, μίλησε για τα κινητά τερματικά αποδοχής πληρωμών με κάρτες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By