Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ηρωική πρόκριση για Ξάνθη

Η ακριτική ομάδα ανέτρεψε εκτός έδρας το 0-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Λίντφιλντ, παίζοντας με 10 παίκτες.

xanthiΜόνο ως παλικαρίσια μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη-πρόκριση της Ξάνθης με 2-1 κόντρα στην Λίντφιλντ στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Και αυτό, όχι μόνο επειδή ανέτρεψε εκτός έδρας, το 0-1 με το οποίο είχε χάσει στα «Πηγάδια», αλλά επειδή το κατάφερε παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και στην παράσταση με παίκτη λιγότερο.

Η ακριτική ομάδα έχοντας μάθει από το πάθημα του πρώτου παιχνιδιού, έπαιξε σωστά, μυαλωμένα και άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Μαρσελίνιο, όμως το σκληρό μαρκάρισμα του Βασιλακάκη στο 44’ που είχε ως αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα, φάνηκε να «ψαλιδίζει» θεωρητικά οι ελπίδες της…

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου όμως δεν το έβαλαν κάτω, στάθηκαν στο ύψος τους και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί το γκολ του Γκολτ στο 98’ έδωσε στους γηπεδούχους προβάδισμα για την πρόκριση, όμως ο Μαρσελίνιο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.

Με το γκολ που πέτυχε στο 105’ έδωσε τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην Ξάνθη, όπου τους περιμένει η Σταντάρ Λιέγης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By