Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η άμυνα πληγώνει τον Ολυμπιακό [βίντεο]

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από την Βαλένθια με 2-1, με την ανασταλτική τους λειτουργία να προβληματίζει και πάλι.

1014062Για ακόμη ένα φιλικό ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα καλό στον επιθετικό τομέα και ένα προβληματικό στην αμυντικό.

Αυτό ήταν που προκάλεσε τη νέα ήττα στα φιλικά προετοιμασίας του και συγκεκριμένα στο τελευταίο ματς πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, από την Βαλένθια με 2-1.

Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, εξαιρετικό ρυθμό, ευκαιρίες για γκολ με τους Μήτρογλου και Τσόρι, όμως νωρίτερα οι «νυχτερίδες» είχαν καταφέρει να προηγηθούν με τον Πανέγα στο 5’.

Ένα τέρμα που προήλθε από την αμυντική αδράνεια των Πρωταθλητών, όπως έγινε και στο 41’ με τον Πόστιγκα που έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα αντιστράφηκε, με τους Ισπανούς να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να έχουν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο να ρίχνουν τον ρυθμό τους.

Σε αυτό το σημείο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει με τον Ολαϊτάν στο 85’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.



ΒΑΛΕΝΘΙΑ
: Άλβες, Ραμί, Πόστιγκα, Μπανέγκα, Περέιρα, Μπερνάτ, Φουέγο, Τζόναθαν, Κόστα, Μίτσελ, Φέδε. Αγωνίστηκαν και οι Σισοκό, Γκουαΐτα, Ρουίζ, Ρομέου, Μπαραγκάν, Ζόνας, Ματιέ, Κανάλες, Γιεράι, Ιμπάνιεθ, Τσούμπι, Γκουαρδάδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο (46’ Μέγιερι), Παπάζογλου (75’ Σαλίνο), Χολέβας, Μετζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Φέισα (66’ Σάμαρης), Μανιάτης (60’ Μασάντο), Ντομίνγκεζ (46’ Φουστέρ), Βάις (66’ Φετφατζίδης), Κάμπελ (46’ Ολαϊτάν), Μήτρογλου (60’ Σαβιόλα).

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By