Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ επικράτησε του Περαμαϊκού

Με τους οπαδούς της ιστορικής ομάδας πάντως να την ακολουθούν παντού, η παρουσία της σε κάθε αγώνα προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

aek-peramaikos

Την 22η νίκη της σε 26 αγώνες πέτυχε η ΑΕΚ και φανταστείτε αυτό το ρεκόρ να το είχε η Ένωση στην Α’ Εθνική, θα μιλάγαμε για …μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος. Δεν συμβαίνει βέβαια, καθώς η ΑΕΚ αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία -έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδό της- εκεί όπου βρέθηκε μετά τον υποβιβασμό της (τον Απρίλιο, πέρυσι).

Με τους οπαδούς της ιστορικής ομάδας πάντως να την ακολουθούν παντού, η παρουσία της σε κάθε αγώνα προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να, όπως συνέβη και στη συνάντησή της με τον Περαμαϊκό, σε ένα γήπεδο μάλλον ακατάλληλο –σε κάθε επίπεδο. Η ΑΕΚ, σε ματς που έμοιαζε περισσότερο με αγγαρεία -καθώς η τύχη της κιτρινόμαυρης έχει δρομολογηθεί και η άνοδος είναι από καιρό δεδομένη- επικράτησε 2-1 με γκολ του Πενταυράκη και του Ράμα (είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Χατζηγιαννάκο). Αξιοσημείωτο γεγονός ότι, το γκολ του Ράμα επιτεύχθηκε με εκτέλεση πέναλτι κάτι που σπανίως καταφέρνει η Ένωση!

Δύο ματς απομένουν για το τέλος της… αγγαρείας και μέχρι τότε ο Τραϊανός Δέλλας, εκλεκτός του Δημήτρη Μελισαννίδη, θα συνεχίζει τις δοκιμές. Χθες χρησιμοποίησε τους: Ντούνη, Τσουμάγκα (65’ Ρόβας), Τσουκαλά, Τζανετόπουλο, Σταθάκη, Κέζο (65′ Πλατέλλας), Γροντή, Μούργκα (54′ Ανάκογλου), Πεταυράκη, Ράμα και Παληαρούτα.

Βαγγέλης Μελέκογλου

By