Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Αλαμουντίν προσκάλεσε την Γκερέκου στο σπίτι της

Η  νομικός πρόκειται να ξαναέρθει στη χώρα μας, αυτή τη φορά με τον σύζυγο της και διάσημο σταρ του Χόλυγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ

äéêçãüñïò ¢ìáë Áëáìïõíôßí Êëïýíåú ÌÏÕÓÅÉÏ ÁÊÑÏÐÏËÇÓ ÁÈÇÍÁ ÔÁÓÏÕËÁÓ ÎÅÍÁÃÇÓÇ

Έφυγε  από τη χώρα μας η Αμάλ Αλαμουντίν για να επιστρέψει σε λίγο διάστημα με τον σύζυγο της και διάσημο σταρ του Χόλυγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, όπως αποκαλύπτει η στήλη Βηματοδότης:

«Μας ξανάρχεται. Αυτή τη φορά φέρνει μαζί της και τον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ. Τόσο πολύ, βλέπετε, ότι ενθουσιάστηκε από την παραμονή της (και την υποδοχή που της επιφύλαξαν) στην Αθήνα που η Αμάλ Αλαμουντίν θα βρεθεί λίαν συντόμως (δεν προσδιόρισε ημερομηνία) στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά θα βρεθεί στην Κέρκυρα όχι για δουλειές (αν και δεν αποκλείεται), αλλά για τουρισμό. Την αποκάλυψη ότι θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα την έκανε η ίδια στην υφυπουργό Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου, όταν τη συνάντησε στο Μουσείο της Ακρόπολης παρουσία και της συζύγου του πρωθυπουργού Γεωργίας Σαμαρά. Η κυρία Κλούνεϊ έδειξε να εντυπωσιάζεται όταν έμαθε ότι η κυρία Γκερέκου ήταν ηθοποιός (συνάδελφος δηλαδή του συζύγου της) και τη ρώτησε από πού κατάγεται. Οταν η κυρία Γκερέκου είπε ότι η καταγωγή της είναι από την Κέρκυρα, η Αμάλ Αλαμουντίν τα έδωσε όλα. Είπε πόσο της αρέσει αυτό το νησί, ότι χρόνια τώρα ήθελε να το επισκεφθεί και ότι στα άμεσα σχέδιά της και του συζύγου της είναι να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κέρκυρα. Η κυρία Γκερέκου πολύ χάρηκε όταν τα άκουσε όλα αυτά, μίλησε για την ελληνική παραδοσιακή φιλοξενία, για την κουζίνα και τα αξιοθέατα της Κέρκυρας. Και τότε συνέβη το εξής: Η κυρία Κλούνεϊ, ρώτησε την κυρία Γκερέκου αν πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο. Η υφυπουργός Πολιτισμού της είπε ότι πηγαίνει και τότε της ήρθε η πρόσκληση: «Την επόμενη φορά να έρθεις στο σπίτι μου να μας επισκεφθείς…».

By