Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση της Βούλτεψη στον Τσίπρα

«Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να «γιορτάσει» με τον δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας»

voultepsi600_120214

Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα  σχετικά με την επίσπευση της διαδικασίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Συγκεκριμένα, η κ. Βούλτεψη σημειώνει τα εξής :

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να «γιορτάσει» με τον δικό του τυχοδιωκτικό τρόπο τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας.

Έτσι, στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» – και προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των… «υπερμάχων του κοινοβουλευτισμού» στους 139 – δεν διστάζει να συναθροίσει και τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναζητώντας τις ακόμη και… στις φυλακές Κορυδαλλού!

Κατόπιν της πρωτοφανούς αυτής ομολογίας σύμπραξης, με στόχο την καταστροφή της χώρας, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κανένα άλλο σημείο της συνέντευξης, με την οποία ο κ. Τσίπρας τολμά να προβαίνει σε υποδείξεις προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τον χρόνο έναρξης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή.

Ο λόγος ανήκει στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τις υπογραφές των οποίων συνειδητά συναρίθμησε με αυτές της Χ.Α. ο κ. Τσίπρας.

Ήλθε πλέον η ώρα να απαντήσουν αν πράγματι του έχουν παραδώσει τα κλειδιά.

Διαφορετικά, πρέπει να τον καταγγείλουν για εξουσιομανή αυθαιρεσία, πολιτικό καιροσκοπισμό και επέμβαση στα εσωτερικά τους.

Ιδού η Ρόδος…

«Η κυβέρνηση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και των «θερινών πραξικοπημάτων» να κρατήσει τις υποδείξεις για τον εαυτό της, όσο κι αν δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό που τη διακατέχει μπροστά στην κατάρρευση» ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου στις δηλώσεις Βούλτεψη.

By