Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η απίστευτη αποβολή του Ζέεντορφ (video)

226B7FC5572631B54AF3C905E1051FE2Για έναν παίκτη της κλήσης και της εμπειρίας του Κλάρενς Ζέεντορφ, η αποβολή του σε ένα τέτοιο σημείο είναι τουλάχιστον αδικαιολόγητη.

Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα 800 και πλέον παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, μόνο άλλη μία φορά. Το 2006 στον αγώνα της Μίλαν με την Μεσίνα.

Όσο για τον λόγο της τιμωρίας του από τον διαιτητή; Αυτός είναι τουλάχιστον αστείος, με τον Ολλανδό μέσο να λειτουργεί σαν παιδί 11 χρονών σε σχολικούς αγώνες.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του, της Μποταφόγκο κόντρα στην Μαδουρέιρα βρισκόταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το σκορ να είναι στο 1-2. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Οσβάλντο Ντε Ολιβέιρα θέλωντας να «ροκανίσει» τον χρόνο αποφάσισε να βγάλει τον Ζέεντορφ.

Η μπάλα όμως βρισκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και ο διαιτητής έδειξε στον Ολλανδό πως θα πρέπει να ακολουθήσει τον σύντομο δρόμο, προκειμένου να μην καθυστερήσει τον αγώνα.

Ο Ζέεντορφ όμως αποφάσισε να κάνει το δικό του. Να βγει από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα. Ούτε και αυτή όμως τον συνέτισε και την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πάγκο είδε και την δεύτερη, κάτι που οδήγησε την ομάδα του να παίξει τα τελευταία δευτερόλεπτα με παίκτη λιγότερο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

[space size=»30″]

By