Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η γυμνή πολιτικός που δεν φοβάται τους χάκερ

Διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι πολιτικού του κόσμου και υποστηρίζει ότι χάκερς έκλεψαν γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της, αλλά δεν την πειράζει

1Σε μια εποχή που το σκάνδαλο με τις διαρροές γυμνών φωτογραφιών σταρ του Χόλιγουντ παραμένει στις πρώτες γραμμές της δημοσιότητας, η Ουκρανή πολιτικός Ολγα Λίουλτσακ, η οποία διεκδικεί -κατά δήλωσή της- τον τίτλο της «πιο σέξι πολιτικού του κόσμου» υποστηρίζει ότι χάκερς «έκλεψαν» από το λογαριασμό της στο iCloud γυμνές φωτογραφίες που σήμερα κάνουν το γύρο του Ιντερνετ.

2

Οχι, η 30χρονη κυρία Λίουλτσακ, η οποία είναι μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας για Μεταρύθμιση δεν θύμωσε με την δημοσιοποίηση των γυμνών της, τα οποία συνέκρινε με μεγάλα έργα τέχνης. «Ο κόσμος τιμά έργα μεγάλων δημιουργών όπως ο Βαν Γκογκ και θαυμάζει γυμνά έργα τέχνης. Δεν καταλαβαίνω γιατί στην εποχή μας μια γυναίκα που εμφανίζεται γυμνή, θεωρείται χυδαία ή πρέπει να ντρέπεται. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Και στις δό περιπτώσεις πρόκειται για καθαρή τέχνη».

3

Η Λίουλτσακ πολιτικά υποστηρίζει τον πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας, Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου του Κιέβου, όμως δεν επανεξελέγη στις εκλογές του Μαΐου και τώρα είναι υποψήφια για την ουκρανική Βουλή στις εκλογές που θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου.

By