Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η διευθύνουσα σύμβουλος της «Yahoo!» αγόρασε ένα… γραφείο τελετών!

Σάλος από την απόφαση της Μαρίσα Μάγιερ να αγοράσει το παλαιότερο γραφείο τελετών της πόλης Πάλο Άλτο…

Σε μια μυστήρια αγορά προχώρησε η γειτόνισσα του ιδρυτή του Facebook  Μαρκ Ζούκερμπεργκ, η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo!, Μαρίσα Μάγιερ, η οποία αγόρασε ένα γραφείο τελετών στην πόλη Πάλο Άλτο!

mag3

Την ίδια στιγμή εγείρονται ερωτήματα για το αν επιχειρεί να κάνει ό,τι έκανε και το αφεντικό του Facebook, ο οποίος ξόδεψε 30 εκατ. δολάρια (μικρό ποσό για αυτόν) για να αγοράσει τέσσερα σπίτια που γειτονεύουν με το δικό του για να έχει το κεφάλι του… ήσυχο. Αν σκεφτεί κανείς πως στην ίδια πόλη μένει και ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Λάρι Πέιτζ, μάλλον το Πάλο Άλτο σε λίγα χρόνια θα ανήκει σε τρεις ανθρώπους…

Οι γείτονες της Μάγιερ, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα «Palo Alto Weekly», αποκάλυψαν πως αγόρασε το παλαιότερο γραφείο τελετών της πόλης τους, το «Roller & Hapgood & Tinney», το οποίο λειτουργεί εδώ και 114 χρόνια. Το γραφείο τελετών βρίσκεται στον ακριβώς από κάτω δρόμο από αυτόν της οικίας της Μάγιερ, την Middlefield Road, ενώ τα χρήματα που έδωσε για την παράξενη αυτή αγορά -σύμφωνα με την εφημερίδα- ήταν 850.000 δολάρια.

mag1

Ωστόσο ο πρώην ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, Paul Roller, ανέφερε στην εφημερίδα «The Post» πως δεν γνωρίζει το όνομα του αγοραστή, καθώς η αγορά έγινε μέσω μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης.

«Πουλήσαμε τη γη σε μια ΕΠΕ με το όνομα  980 Middlefield Road LLC. Δεν ξέρω ούτε ποιός τη διευθύνει ούτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης», είπε ο Roller

Το εάν η Μάγιερ προσπαθεί να αντιγράψει τον Ζούκερμπεργκ ή όντως χρειάζεται ένα…γραφείο τελετών, ο χρόνος θα το δείξει…

mag2

By