Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η εμφάνισης της Πόλα Ρούπα σήμερα

Η Πόλα Ρούπα φαίνεται να έχει κόψει και να έχει βάψει το μαλλί της ξανθό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είναι πολύ πιο αδύνατη από ότι δυο χρόνια πριν

antitromokratiki

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. η οποία, από τις πληροφορίες που έχουν περισυνελλεγεί κυκλοφορεί με εντελώς διαφορετική εμφάνισή από αυτή πού είχε δύο χρόνια πριν όταν και παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που είχαν τεθεί για την αποφυλάκισή της και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, η Πόλα Ρούπα έχει κόψει και έχει βάψει ξανθό το μαλλί της, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής του Αμαρουσίου όπου έμενε τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη και το παιδί τους είναι πολύ πιο αδύνατη από ότι δυο χρόνια πριν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε τρία με τέσσερα διαφορετικά ονόματα, δήλωνε μεταφράστρια και απέφευγε να ανοίγεται στις κουβέντες που τις άνοιγαν γείτονές της στην παιδική χαρά όπου πήγαινε το παιδί της.

Η Πόλα Ρούπα, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία εγκατέλειψε το σπίτι του Αμαρουσίου αμέσως μόλις έμαθε για τη σύλληψη του συντρόφου της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha φαίνεται ότι διέφυγε αρχικά πεζή και περπάτησε μέχρι ενός σημείου στο Μαρούσι από όπου την παρέλαβε κάποιο ΙΧ. Είχε προλάβει φυσικά να εξαφανίσει από το διαμέρισμα οποιοδήποτε αξιοποιήσιμο από τις Αρχές στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η ΕΛ.ΑΣ. εικάζει ότι η Πόλα Ρούπα βρίσκεται εντός Αττικής.

roupa-mazioti21

 

 

 

By