Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η «ερωμένη» της Αντέλ είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!

Το νέο κορίτσι…του Ντάνιελ Κρεγκ

1Τα μαρτυρικά γυρίσματα στα οποία την υπέβαλλε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ», Αμπντελατίφ Κεσίς, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, απέδωσαν καρπούς. Η πανέμορφη Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, η «ερωμένη» της Αντέλ Εξαρχόπουλος» στην ταινία που κέρδισε πέρυσι τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται.

lea_seydux_1

Μετά τη συμμετοχή της, στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου, η 29χρονη καλλονή βάζει πλώρη για το Χόλιγουντ. Τα τελευταία νέα θέλουν την Σεϊντού να αναστατώνει τον Ντάνιελ Κρεγκ, στην νέα ταινία James Bond. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή ηθοποιός έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο καστ της επερχόμενης ταινίας, ενσαρκώνοντας το νέο κορίτσι του πράκτορα 007.

Αυτή την περίοδο, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Σαμ Μέντες επιμελείται τις λεπτομέρεις του look της Σεϊντού, αναδεικνύοντας το σεξάπιλ της ηθοποιού.

Η Λεά, εκτός από την αξιόλογη πορεία της στο ευρωπαϊκό σινεμά, έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες και στο Χόλιγουντ. Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε μεγάλες παραγωγές όπως το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Αλεν και το «Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα», δίπλα στον Τομ Κρουζ.

1 2 3 4 5 7 8

By