Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η καυτή πρώην του Νεϊμάρ, γυμνή στο Παρίσι

Η καυτή Βραζιλιάνα πρώην σύντροφος του Νεϊμαρ, Πατρίσια Τζόρνταν, ποζάρει γυμνή στο Παρίσι λίγο διάστημα μετά τη διαμάχη της με τον βραζιλιάνο άσο.

niaar woman

Η 21χρονη καλλονή Πατρίσια Τζόρνταν, που μάγεψε αλλά και εξόργισε τον Νεϊμάρ, βρέθηκε στην επικαιρότητα πριν από λίγο καιρό, όταν δήλωσε πως ήταν το κορίτσι του, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Playboy, η οποία συνοδευόταν από καυτή φωτογράφηση.

Ο τίτλος του περιοδικού ήταν: «Πατρίσια Τζόρνταν, η μελαχρινή που μάγεψε τον Νεϊμάρ» και προκάλεσε σάλο, με τον Νεϊμάρ να ζητά μέσω των νομικών του εκπροσώπων την απόσυρση όλων των εντύπων.

playboy

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ διέψευσε το δημοσίευμα του περιοδικού, χαρακτηρίζοντάς το ψευδές, αφού χρησιμοποίησε το όνομα του χωρίς την έγκριση του άσου της Μπαρτσελόνα.

Τότε, η Τζόρνταν βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας διεθνώς, ενώ ο Νεϊμάρ, προσπάθησε να αποσύρει το περιοδικό από όλα τα περίπτερα με δικαστική απόφαση, αρνούμενος να παραδεχτεί αυτή τη σχέση.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία είχε αποκαλύψει ότι είχε μυστικό ερωτικό δεσμό με τον Νεϊμάρ για τρεις μήνες στο μέσα στο 2013, πριν την επανασύνδεση του Βραζιλιάνου άσου, με την Μπρούνα Μαρκεζίνε.

Πλέον, η μελαχρινή καλλονή «πνίγει» τη θλίψη της στο Παρίσι, με μια απόλυτα σέξι και προκλητική φωτογράφηση.

neimar woman1 neimar woman2 neimar woman3

By