Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η κρυφή εγκυμοσύνη που «τάραξε» τον Ολάντ

Έγκυος φέρεται ότι ήταν η νέα σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Ζιλί Γκαγιέ, ωστόσο απέβαλε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

julie_gayet600

Μία δραματική ιστορία για την 41χρονη γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, που φέρεται να διατηρεί δεσμό με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, φέρνει στο φως η γερμανική εφημερίδα Bild. «Τα Μάιο του 2013, λίγο πριν από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών έχασε το παιδί στο οποίο ήταν έγκυος από τον Ολάντ. Και ήταν τεσσάρων μηνών», αναφέρει η Bild.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιβάλλον της Γκαγιέ λέει: Η Ζιλί είχε μία θλίψη στα μάτια της. Η λάμψη ήταν μόνο για τις κάμερες. Ο Πρόεδρος Ολάντ, σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, τον Ιούλιο έστειλε διακοπές στην Ελλάδα την επίσημη σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ, προκειμένου να περάσει λίγες ημέρες με την ερωμένη του και να της συμπαρασταθεί για το θλιβερό γεγονός.

Θα ζητήσει αποζημίωση η Βαλερί;

Εν τω μεταξύ, ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Βαλερί Τριερβελέρ, ο παγκόσμιος εξευτελισμός που υπέστη μετά την αποκάλυψη της κρυφής αγάπης του συντρόφου της αλλά και η δήλωση του γάλλου προέδρου στους συνεργάτες τους ότι «οι γυναίκες του έχουν στοιχίσει ακριβά» ενισχύουν τις φήμες στη Γαλλία ότι η απατημένη πρώην «πρώτη κυρία» για να αφήσει στην… ησυχία του τον Γάλλο πρόεδρο, θα του ζητήσει λαγούς με πετραχήλια.

Πολύ απλά, ο Ολάντ θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα της κρυφού ερωτικού δεσμού που διατηρούσε επί δύο χρόνια, εν αγνοία της Βαλερί, υποστηρίζει το περιοδικό the Voici.

Αν και ο Ολάντ δεν παντρεύτηκε ποτέ τη 48χρονη δημοσιογράφο, εκείνη θα διεκδικήσει μεγάλη χρηματική αποζημίωση από τον πρώην σύντροφό της όταν γυρίσει από το ταξίδι της στην Ινδία. Ήδη ο γάλλος πρόεδρος έχει δώσει την συγκατάθεσή του στην Βαλερί να συνεχίζει να πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματος στην οδό Cauchy, όπου μένει η δημοσιογράφος, μέχρι εκείνη να βρει κάποιο άλλο σπίτι. Η Βαλερί θα ζητήσει οικονομική αποζημίωση πιθανότατα επικαλούμενη ότι για χάρη του εγκατέλειψε τη θέση της παρουσιάστριας σε τοκ σόου στο κανάλι D8 για να αναλάβει καθήκοντα «πρώτης κυρίας» μετά την εκλογή του Ολάντ στο προεδρικό αξίωμα το 2012.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By