Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Νέα Υόρκη από το ψηλότερο σημείο του One Trade Center

Πολλή επιμονή. Αυτό χρειάστηκε το TIME προκειμένου να πετύχει να ανεβεί στο ψηλότερο σημείο του ψηλότερου ουρανοξύστη του δυτικού ημισφαιρίου, το One Trade Center στην Νέα Υόρκη.

Ο -ένας πλέον- ουρανοξύστης που δεσπόζει στο σημείο που βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι έχει ύψος 540 μέτρα και αποτελείται από γυαλί και ατσάλι. Το One World Trade Center είναι σχεδόν έτοιμο προκειμένου να γεμίσει ξανά τους Νεοϋορκέζους με υπερηφάνεια για ένα πραγματικό στολίδι.

nea-york-one-trade-center-570-800x437

Το TIME όπως περιγράφει στην ιστοσελίδα του επί έναν χρόνο να πραγματοποιήσει μία μοναδική φωτογράφιση. Όχι όμως φωτογράφιση με την γνωστή έννοια του όρου. Ήθελε να ανεβεί στο ψηλότερο σημείο του νέου πύργου προκειμένου να τραβήξει μία και μόνο φωτογραφία. Πανοραμική και υψηλής ανάλυσης.

Σε συνεργασία με την GigaPan το αμερικανικό περιοδικό προσφέρει στους αναγνώστες του μία μοναδική εμπειρία την οποία ελάχιστοι θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν ακόμη κι όταν το One Trade Center ανοίξει τις πύλες του στο κοινό. Μέσω της πανοραμικής φωτογραφίας μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε όψη της Νέας Υόρκης από τον ουρανό μέχρι το έδαφος.

By