Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ντόρα συνεχίζει το «προξενιό» με τη ΔΗΜΑΡ

Για να μην κάνει κάθε βουλευτής τον Ταρζάν, όπως χαρακτηριστικά είπε

fosphotos.com
fosphotos.com

Το «προξενιό» με τη ΔΗΜΑΡ συνεχίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επανήλθε την Πέμπτη στην πρόταση της να καλέσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να επιστρέψει στην κυβέρνηση, κάτι που απορρίπτει η Αγίου Κωνσταντίνου εφόσον δεν αλλάξει η κυβερνητική πολιτική.

«Δεν περίμενα η ΔΗΜΑΡ να πει αμέσως το ναι. Η πρόταση μου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας, εκείνος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία», είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός.

Η κ.Μπακογιάννη εκτίμησε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι μικρή μπροστά στο μέγεθος των προβλημάτων της χώρας, σχολιάζοντας πως  λόγω της μικρής κυβερνητικής πλειοψηφίας «κάθε συνάδελφος μπορεί να κάνει τον Ταρζάν. Δεν είναι η ωρα για τέτοια πράγματα».  

Εξέφρασε συνεπώς την άποψη ότι η σωστή πολιτική κίνηση θα ήταν να πάρει ο κ.Σαμαράς την πρωτοβουλία για να αυξηθεί η δύναμη της κυβέρνησης στη Βουλή. «Αφού οι στόχοι είναι κοινοί, να βρούμε κοινό τόπο και να πάμε μαζί μέχρι τις εκλογές του 2016», είπε εκτιμώντας ότι η επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, θα ενισχύσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By