Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Ντόρτμουντ στην Μαδρίτη

 Στην 100ή του συμμετοχή ο Ρονάλντο έφτασε τα 14 γκολ και ισοφάρισε το ρεκόρ των Αλταφίνι και Μέσι

1Το πρώτο μέρος της εκδίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός, καθώς νίκησε με 3-0 την Ντόρτμουντ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και φαντάζει πού δύσκολο να μην προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχα τα γκολ για την «βασίλισσα», για την οποία κορυφαίος ήταν ο Πέπε, όσο και αυτό φαντάζει οξύμωρο.

Αυτή ήταν η 100ή συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League και με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 14 φέτος, έτσι ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση σε μία σεζόν, επίδοση που είχαν ο Ζοζέ Αλταφίνι με την Μίλαν την περίοδο 1962-1963 και ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα την περίοδο 2011-2012.

Ούτε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο Μπενζεμά έπιασαν τα στάνταρ της απόδοσης που μπορούν, όμως ο Ίσκο ήταν καλός και η άμυνα μαζί με τον Κασίγιας εξαιρετική, έτσι ήρθε το τελικό 3-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε να να έχει πετύχει το γκολ που θα έδινε ελπίδες εν όψει ρεβάνς, αλλά λίγο η αστοχία, λίγο ο Πέπε, λίγο η απουσία του Λεβαντόβσκι τους κράτησαν στο «μηδέν».

By