Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η χαμηλού κόστους ισλανδική WOW Airlines σοκάρει θετικά τους ταξιδιώτες

Από τις αεροσυνοδούς μέχρι το σέρβις και την τιμή

1

Η ισλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, WOW Airlines είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όσους την επιλέξουν για να κάνουν τα ταξίδια τους από την Ισλανδία προς την Ευρώπη και αντίστροφα.

Με κόστος 146,29 δολάρια για την πτήση Reykjavik-London Gatwick είναι άκρως ανταγωνιστική προς τις άλλες εταιρείες χαμηλού κόστους, ενώ όπως όλες οι συγκεκριμένες εταιρείες δεν προσφέρει έξτρα μίλια ανάλογα με τα ταξίδια.

Όπως αναφέρει ο Businessinsider το σέρβις είναι πολύ καλό, ενώ το μενού περιέχει τυπικά ισλανδικά φαγητά όπως το «Flatkaka» (Ισλανδικό ψωμί με καπνιστό αρνί) με κόστος 4 δολάρια και ένα κουτί πορτοκαλάδας για 2,10 δολάρια.

Οι Ισλανδοί είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και αυτό φαίνεται σ” όποιον ταξιδέψει με την WOW Airlines, αφού για παράδειγμα υπάρχει ένα μουστάκι στον καθρέφτη της τουαλέτας, στις θέσεις αναγράφεται «γεια σου είμαι η θέση σου», ενώ στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου είναι ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο και αναγράφεται η έκφραση «Πας στην Ισλανδία;».

Τα laptop δεν χρεώνονται έξτρα στο ζύγισμα, αν οι αποσκευές υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο βάρος ενώ στα υπέρ της εταιρείας είναι οι εντυπωσιακές, ξανθές αεροσυνοδοί με τις μοβ στολές.

By