Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η χλιδή πάει γραφείο

Με τέτοια γραφεία πολλοί από εμάς θα αφήναμε το σπίτι μας  με μεγάλη χαρά κάθε πρωί. Και ο λόγος γίνεται για τα νέα γραφεία της Medge Consulting  στη Στοκχόλμη, σχεδιασμένα από την εταιρεία DAPstockholm,  που κατάφερε να συνδυάσει τέλεια την σοβαρότητα με τη διασκέδαση και το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Ο χώρος τον γραφείων βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Στοκχόλμης , Birger Jarlsgatan,  στους δύο τελευταίους ορόφους του κτιρίου με τον αριθμό 9.

Η εταιρία Medge Consultign  ασχολείται με το sports rights management και την προβολή στα Μέσα Mαζικής Eνημέρωσης, πράγμα που καθιστά απαραίτητο το περιβάλλον μέσα στο οποίο στεγάζεται να προσδίδει κύρος και σοβαρότητα.

[custom_gallery id=»7315″]

 

Η ομάδα της DAPstockholm το καταφέρνει αυτό τραβώντας τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αίγλη του κλασικού ( χαμηλά επίπεδα) και της αυστηρότητας του μοντέρνου ( πάνω επίπεδα – οροφή)

Ο με αμφισβητούμενο στιλ, καναπές / κρεβάτι του χώρου αναμονής, οι βαριές σιδερένιες βέργες και τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή μας δίνει μια αίσθηση  εμπιστοσύνης και  δύναμης. Ενώ αγαπάμε τη χρήση του λευκού χρώματος στις πάνω περιοχές , δεδομένου ότι έρχεται σε δυνατή αντίθεση με το μαύρο, και κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο μεγάλος.

[space size=»30″]

By