Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Apivita πίσω από τις παστίλιες Bardem

Κυκλοφορούν και πάλι

bardempastiliesΟι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα επιστρέφουν στα φαρμακεία ολόκληρης της χώρας, με ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Javier Bardem, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μάς καλούν να ουρλιάξουμε για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία.

Την εν λόγω καμπάνια πολλοί την γνωρίζουν. Λίγοι όμως ξέρουν ότι οι έξι καραμέλες με μέλι και θυμάρι, που υπάρχουν μέσα στο κουτάκι, παράγονται και διανέμονται με την ευγενική υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας φυσικών καλλυντικών APIVITA.

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν και αυτοί αφιλοκερδώς στην εκστρατεία πουλώντας τις καραμέλες προς 1,60 ευρώ, στην ίδια ακριβώς τιμή που τις αγόρασαν, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιδιότυπο και μοναδικό δίκτυο αλληλεγγύης στη χώρα μας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Ένα ευρώ από την πώληση κάθε κουτιού πηγαίνει στις δράσεις των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για να ανακουφίσουν τον πόνο σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα 60 λεπτά καλύπτουν, σε τιμές κόστους, την παραγωγή και τη διανομή, καθώς επίσης και τον ΦΠΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By