Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ford ξανασχεδιάζει την Camaro-Chasing Mustang

Σχεδόν 50 χρόνια μετά την Ford Motor Co S με την οποία η Mustang μύησε τους Αμερικανούς στο γρήγορο και προσιτό αυτοκίνητο, η αυτοκινητοβιομηχανία  βασιζεται σε ένα νέο σχεδιασμό που αποκαλύπτει στις τέσσερις ηπείρους για να τονώσει τις παγκόσμιες πωλήσεις της.

Η Ford έχει κρατήσει ένα σφιχτό καπάκι στο νεότερο μοντέλο της , τροφοδοτώντας εικασίες για το πώς η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να χειριστεί ένα κρίσιμο δίλημμα : να τιμήσει με την εμφάνιση που έχει κάνει το κλασικό Mustang ή να κάνει ένα πιο φουτουριστικό Chevrolet Camaro .

Το Mustang έχει από καιρό ένα » αυτοκίνητο φωτοστέφανο » που έχει βοηθήσει τη Ford να οδηγήσει τους αγοραστές στην ευρύτερη γκάμα της .

m

 

Η έκδοση που είναι συνταξιούχος , με την αμβλύ μύτη και τον ισχνό σχεδιασμό εισήχθη το 2004 , που προκάλεσε το ενδιαφέρον για τα μοντέλα της δεκαετίας του 1960, σχεδόν μια δεκαετία μετά.

Πιο πρόσφατα , το μοντέλο έχει χάσει έδαφος στο lineup της Ford , με το Fiesta το μικρό αυτοκίνητο της αυτοκινητοβιομηχανίας στις καλύτερες πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων .

Στις ΗΠΑ οι πωλήσεις ελαφρών οχημάτων της Ford αυξήθηκαν 7,1 τοις εκατό το Νοέμβριο, περισσότερο από το ένα τρίτο των οποίων ήταν F -Series pickups . Η GM και η Chrysler Group LLC οδήγησαν τα κέρδη των πωλήσεων για το μήνα με ισχυρές πωλήσεις pickup για να πάει με την καλύτερη σύνθεση των αυτοκινήτων σε μια γενιά . Οι πωλήσεις της Ford Fusion οικογένειας sedan αυξήθηκαν 51 τοις εκατό .

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By