Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η UEFA απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω χρεών

Η κορυφαία ομάδα του Βελιγραδίου που επέστρεψε στην κορυφή του σερβικού ποδοσφαίρου μετά από μια μαύρη επταετία, δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και, συγκεκριμένα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο

erythrosasteras

Η σχέση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας με την UEFA, είναι όπως αυτή της (χώρας) Σερβίας με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών!

Διαβάστε την είδηση: Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα από το Champions League λόγω χρεών του –για ανεξόφλητες οφειλές πρόκειται.

Η κορυφαία ομάδα του Βελιγραδίου που επέστρεψε στην κορυφή του σερβικού ποδοσφαίρου μετά από μια μαύρη επταετία, δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και, συγκεκριμένα, στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Δόθηκε πάντως προθεσμία δέκα ημερών στον Αστέρα προκειμένου να προσπαθήσει για την ανατροπή της απόφασης της UEFA, προσφεύγοντας στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σημειώστε: οικονομικές εκκρεμότητες έχουν τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτές όμως, είτε γιατί αποφέρουν τεράστια κέρδη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, είτε γιατί… ανήκουν στη Δύση, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα…

Βαγγέλης Μελέκογλου

By