Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Θα πάμε ακόμη καλύτερα» υποστηρίζει ο Σαμαράς

«Έχουμε αφήσει πίσω μας το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ» ανέφερε ο πρωθυπουργός

samaras 3

Στα «πολύ σημαντική βήματα που έχει καταφέρει να κάνει η Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα» αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας την Τετάρτη από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, προβάλλει πια μπροστά μας ένα πολύ πιο ελπιδοφόρο αύριο, καθώς ήδη μπήκαν οι βάσεις για αυτό.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για μακροχρόνια ανάπτυξη και ανέφερε στοιχεία που μαρτυρούν του λόγου το αληθές λέγοντας πως πριν από λίγες ώρες επί τη βάσει στοιχείων της Ε.Ε. ο δείκτης οικονομικού κλίματος έφτασε το 99,1 %  τον Μάιο, το υψηλότερο επίπεδο όπως είπε από τον Αύγουστο του 2008.

«Εάν όμως κάνουμε τα σωστά και παραμείνουμε στο σωστό δρόμο θα πάμε ακόμη καλύτερα» είπε ο πρωθυπουργός.

Συνέχισε δε λέγοντας ότι τώρα ο δημόσιος διάλογος μετατοπίζεται στο τι θα γίνει από εδώ και στο εξής και αυτό, όπως τόνισε γιατί  μπήκαν οι βάσεις.

«Μπορεί να διαφωνούμε αλλά συζητάμε πλέον για το πώς θα πάμε μπροστά και όχι για το εάν θα υπάρχουμε αύριο,  εάν θα μείνουμε στο ευρώ».

Σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τόνισε ότι παρά την υποχώρηση των ποσοστών της συγκυβέρνησης, τα δυο κόμματα υπερέχουν άνετα της αντιπολίτευσης. «Η αντιπολίτευση γιατί, αφού καπηλεύτηκε τα δεινά του κόσμου, έχασε ψήφους; Απαντώ, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απεχθάνεται την ακυβερνησία. Την Ελλάδα θα την προχωρήσω μπροστά και ακυβερνησία δεν θα αφήσω να υπάρξει», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

 

By