Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Tροχαίο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες

 Tο περιστατικό συνέβη επί της οδού Εθνικής Αμύνης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 45χρονος, εξερχόμενο από χώρο στάθμευσης, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε ένας 26χρονος και στο οποίο επέβαινε μία 23χρονη

asthenoforo600_080114
Μία νεκρή και τρεις τραυματίες, από τους οποίους ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό συνέβη επί της οδού Εθνικής Αμύνης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 45χρονος, εξερχόμενο από χώρο στάθμευσης, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε ένας 26χρονος και στο οποίο επέβαινε μία 23χρονη. Το δίκυκλο, με τη σειρά του, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με δεύτερο δίκυκλο το οποίο έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η 23χρονη και να τραυματιστεί σοβαρά ο 26χρονος, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο δίκυκλο, ένας 25χρονος κι ένας 24χρονος.

Ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου συνελήφθη και ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς επιχείρησε να κάνει αναστροφή κατά την έναρξη της πορείας του, χωρίς να αντιληφθεί το πρώτο δίκυκλο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

By