Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θυσία στον σατανά η δολοφονία άστεγης

Λεπτομερείς ανακοινώσεις για την εξιχνίαση της δολοφονίας αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ.

astynomia650_011113

Σοκ προκαλεί η ομολογία ενός 21χρονου ότι την Κυριακή του Πάσχα σκότωσε μία 40χρονη άστεγη στη Γλυφάδα, για να την προσφέρει θυσία στον σατανά.

Ο δράστης ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι σχεδίαζε να κάνει νέα θυσία «για χάρη του σατανά» -όπως είπε- στις 21 Ιουνίου.
Λεπτομερείς ανακοινώσεις για την εξιχνίαση της δολοφονίας αναμένονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Το προφίλ του νεαρού σατανιστή

Ο νεαρός ζούσε με τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του σε ένα διαμέρισμα της Γλυφάδας, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος iefimerida.gr .Όπως είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία των 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τον σατανισμό. Διάβαζε σχετικά βιβλία και έμπαινε σε ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο. Στον τελευταίο καιρό είχε καρφωθεί στο μυαλό του οτι πρέπει να κάνει ανθρωποθυσία αφιερωμένη στο Σατανά. Και διάλεξε την ημέρα του Πάσχα. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς θα σκότωνε τον πρώτο άνθρωπο που θα έβλεπε μπροστά του, όταν πλησίαζε την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Είδε την άστεγη γυναίκα να κοιμάται στο παγκάκι. Πριν την σκοτώσει ακολούθησε το δικό του τελετουργικό. Έκοψε το χέρι του με ένα μαχαίρι και με το αίμα του σχημάτισε το 666 και έναν ανάποδο σταυρό. Αμέσως μετά πήρε μια πέτρα και επιτέθηκε στην ανυποψίαστη γυναίκα. Της πολτοποίησε το κεφάλι και επέστρεψε σπίτι του σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα, σχεδίαζε να κάνει και δεύτερη δολοφονία, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττική οδηγήθηκαν για να καταθέσουν και οι γονείς του. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που είχε γίνει. Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό είχαν παρατηρήσει μια περίεργη συμπεριφορά. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και δεν είχε παρέες.

By