Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα των εκλογών

Στην παρουσία και τη θέση του μέσα στην κυβέρνηση εστιάζει πλέον το ΠΑΣΟΚ

pasok622_201113
Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράστηκε στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην πορεία από εδώ και πέρα και στο μεγαλύτερο, όπως τονίστηκε, «ειδικό βάρος» που λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ ως προς τον ρόλο του, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στις διεργασίες για την ευρύτερη ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, εκτιμήθηκε κατά τις τοποθετήσεις ότι πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα που οφείλεται κυρίως στη διάθεση του κόσμου της δημοκρατικής παράταξης για ύπαρξη σταθερότητας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην παρουσία του κόμματος στην κυβέρνηση, που, όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, αντικειμενικά αποκτά μεγαλύτερο βάρος με προοδευτικό πρόσημο, αλλά

και μεγαλύτερο βάρος για τη διεύρυνση της στήριξης της κυβέρνησης από άλλες δυνάμεις. Επιπλέον, ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ αποκτά μεγαλύτερο ειδικό βάρος και ως προς τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην ευρύτερη ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, χωρίς προαπαιτούμενα και με συζήτηση με όλους ανεξαρτήτων των αποτελεσμάτων που έλαβαν και τη συμπεριφορά που είχε επιδείξει ο καθένας προγενέστερα.

By