Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ινδία: Συνελήφθη δεύτερος ύποπτος για τον βιασμό πεντάχρονου κοριτσιού

Οι αστυνομικές αρχές της Ινδίας συνέλλαβαν και δεύτερο ύποπτο για τον βιασμό πεντάχρονου κοριτσιού, υπόθεση που προκάλεσε κύμα οργής στη χώρα.

india rapeΗ αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε και δεύτερο ύποπτο στο πλαίσιο της έρευνας για το βιασμό ενός κοριτσιού πέντε ετών στο Νέο Δελχί, ανακοίνωσαν οι αρχές, μια υπόθεση που προκαλεί νέο κύμα οργής σε μια χώρα που έχει ήδη πληγεί από τον ομαδικό βιασμό και τον θάνατο 23χρονης φοιτήτριας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο άντρας αυτός που ονομάζεται Πραντίπ Κουμάρ συνελήφθη τα ξημερώματα στην κατοικία συγγενή του στο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας, περίπου 1.000 χιλιόμετρα από το Νέο Δελχί. Σύμφωνα με τον βασικό ύποπτο, τον Μανόζ Κουμάρ που συνελήφθη την Παρασκευή, ο φίλος του αυτός συμμετείχε στην απαγωγή και τον βιασμό της πεντάχρονης την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για απαγωγή, βιασμό και απόπειρα δολοφονίας του πεντάχρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το κοριτσάκι απήχθη στις 15 Απριλίου από μεσοαστική συνοικία του Νέου Δελχί. Κρατήθηκε επί σαράντα ώρες και βιάστηκε από τους δράστες. Ο βασικός ύποπτος είναι 22 ετών, εργαζόταν σε βιοτεχνία ρούχων και κατοικούσε στο ίδιο κτίριο με το θύμα. Συνελήφθη όταν προσπαθούσε να διαφύγει για να μεταβεί στο Μπιχάρ όπου έχει συγγενείς.

Η υγεία της μικρής ήταν σε κρίσιμη την Πέμπτη όταν μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της ινδικής πρωτεύουσας, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

(Πηγή: ΑΜΠΕ, abcnews)

(Visited 1 times, 1 visits today)
By