Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φοβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ισόπαλο το ντέρμπι

super_league1000Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, ενώ η Ένωση με την ήττα από τον Πανθρακικό με 1-0 και την διακοπή που ακολούθησε είναι με το ένα πόδι στην Football League.

Στο μεγάλο ντέρμπι, τα προεόρτια δεν ήταν και τόσο ευχάριστα… Και αυτό γιατί υπήρξαν επεισόδια εκτός του γηπέδου, με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού, ενώ οι «πράσινοι» καταγγέλλουν πως σκόπιμα οι γηπεδούχοι έκοψαν το ρεύμα στο ασανσέρ, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του να εγκλωβιστούν εκεί…

Μετά το τέλος του αγώνα, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενούμενων, δέχθηκε, κατά την αποχώρησή του, επίθεση με πέτρες, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Επίσης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.

Απο εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος, οι «πράσινοι» μπλόκαραν τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε την ανούσια υπεροχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι τις ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν. Μέχρι το 74′ όμως, όταν και ο Φιγκερόα έκανε το 0-1, το οποίο όμως δεν ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς ο Μήτρογλου ισοφάρισε στο 87.

Όσον αφορά την ΑΕΚ; Στο ματς «ζωής ή θανάτου» με τον Πανθρακικό γνώρισε την ήττα με 1-0, με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87′. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κόσμου, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την διακοπή της αναμέτρησης. Μάλιστα κάποιοι παίκτες που δεν κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα στα αποδυτήρια, τραυματίστηκαν από τους εξαγριωμένους χούλιγκαν, όπως για παράδειγμα ο Λουσέρο που έχει χτυπήσει στα πλευρά, αλλά και οι Πετρόπουλος, Μητρόπουλος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατέλαβαν προσπάθειες να πείσουν τον διαιτητή Τριτσώνη να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι, όμως παρά το γεγονός οτι εξασφάλισαν την συγκατάθεση των φιλοξενούμενων, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, τόσο από εφετινό Πρωτάθλημα (κάτι που σημαίνει οτι η ΑΕΚ υποβιβάζεται), όσο και από το επόμενο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη του ΠΑΣ που του εξασφάλισε την ευρωπαϊκή συμμετοχή, αλλά και η επιτυχία του Άρη επί του Αστέρα με 5-1, που κατά πάσα πιθανότητα του εξασφαλίζει την παραμονή του στην SuperLeague.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (87′ Μήτρογλου, 74 Φιγκερόα)
ΑΕΚ-Πανθρακικός 0-1 (87′ Μπουγαΐδης-αυτ.)
Άρης-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (7′ Τριανταφυλλάκος, 29′, 79′, 85′ Τάτος, 46′ Αγγελούδης/59′ Κάφα)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1 (50′ Ρομπέρ)
ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2 (85′ Παπάζογλου, 89′ Σαρ/7′, 72′ Ουντότζι)
Πανιώνιος-Ξάνθη 3-2 (32′ Αραβίδης, 49′ Κολοβός, 89′ Κουλουχέρης/53′ Μάνταλος, 84′ Μαρσελίνο)
ΠΑΣ Γιάννενα-Κέρκυρα 1-0 (75′ Ίλιτς)
Βέροια-Πλατανιάς 5-0 (27′ Κόστλι, 33, 49′, 74′ Ιωάννου, 89′ Ολαϊτάν)

By