Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιταλός δολοφόνησε την γυναίκα και τα παιδιά του και πήγε να δει το ματς

Αρχικά προσπάθησε να πείσει τους καραμπινιέρους και τους εισαγγελείς ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από ληστές. Γι αυτό φρόντισε πριν αναχωρήσει από το σπίτι του να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο αφαιρώντας σεβαστό ποσό

karampinieroi

Συγκλονίζει το έγκλημα απίστευτης αγριότητας που διέπραξε στην Ιταλία νεαρός πατέρας ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα την  38χρονη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του, ηλικίας οκτώ ετών και μόλις είκοσι μηνών. Ακολούθως πήγε με φίλο του σε καφέ-μπαρ για να παρακολουθήσει το ματς Αγγλία- Ιταλία.

Το περαστικό συνέβη το περασμένο Σάββατο. Ο 31ετών δράστης , Κάρλο Λίσι, ζούσε με την οικογένειά του σε προάστιο του Μιλάνου και εργάζεται ως χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών, ο Λίσι πρώτα μαχαίρωσε την σύζυγό του, η οποία σε κατάσταση σοκ τον ρωτούσε τι του συνέβαινε, «για ποιό λόγο την τιμωρούσε με αυτό τον τρόπο». Στην συνέχεια δολοφόνησε την πεντάχρονη κόρη του, η οποία κοιμόταν στο δωμάτιό της, και τέλος αφαίρεσε με δεκάδες μαχαιριές και τη ζωή του γιου του, που κοιμόταν στο διπλό κρεβάτι του ζευγαριού.

Αρχικά προσπάθησε να πείσει τους καραμπινιέρους και τους εισαγγελείς ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από ληστές. Γι αυτό φρόντισε πριν αναχωρήσει από το σπίτι του να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο αφαιρώντας σεβαστό ποσό.Τελικά υποχρεώθηκε να παραδεχθεί το έγκλημα. «Θέλω να με καταδικάσουν με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο», είπε στους δικαστικούς.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποδίδουν την αποτρόπαιη πράξη του στην επιθυμία του να δημιουργήσει εξωσυζυγική σχέση με συνάδελφό του, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στις προτάσεις του.

By