Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κέρδισε χωρίς να πάρει δώρο η Εθνική [βίντεο]

Η Ελλάδα επικράτησε 1-0 της Λετονίας, αλλά η Βοσνία έκανε την ανατροπή στην Σλοβακία.

905261_581702668506625_1877227365_oΈνα δεύτερο… δώρο περίμενε η Εθνική ομάδα από την Σλοβακία, προκειμένου να απολαύσει την μοναξιά της κορυφής, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Η Βοσνία κατάφερε να κάνει την ανατροπή εκτός έδρας (έχανε 1-0) και να κερδίσει 2-1, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που επικράτησε 1-0 της Λετονίας.

Το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των παικτών του Φερνάντο Σάντος στο πρώτο ημίχρονο, με τους Μήτρογλου, Τοροσίδη και Νίνη να μπορούν να παραβιάσουν την εστία των Λετονών.

Κάτι όμως που κατάφερε στο 56ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης, χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στην Ελλάδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Καρνέζη.

Ωστόσο η νίκη της αυτή, δεν άλλαξε κάτι στον όμιλο, καθώς η Βοσνία συνεχίζει να υπερτερεί της Εθνικής στην ισοβαθμία λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων.

To άσχημο για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οτι ο Κατσουράνης συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ, κόντρα στην Σλοβακία, στις 11/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (73′ Καραγκούνης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαλπιγγίδης (65′ Χριστοδουλόπουλος), Σαμαράς (89′ Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

Λετονία (Πάχαρς): Κολίνκο, Γκάμποβς, Μπουλβίτις, Γκορκς, Μαξιμένκο, Λάζντινς (62′ Σιελνίκοβιτς), Λάιζανς, Ρούγκινς, Ζιούζινς (68′ Καρασκάουκς), Τσάουνα, Βερπακόβσκις (79′ Ράκελς).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By