Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Καβάλα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας το 2015

 Η παρουσίαση του φακέλου υποψηφιότητα της Καβάλας έγινε κατά τη διάρκεια του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διοργανώθηκε στο Λα Ροσέλ της Γαλλίας.

istioploia1Με στόχο την τουριστική προβολή της Καβάλας: ήλιος, ήρεμες θάλασσες και ζεστά νερά, τα στελέχη της Ναυτικού Ομίλου Καβάλας (ΝΟΚ) και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κατάφεραν να αναλάβουν τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Finn Masters 2015.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας την Τρίτη τόνισαν τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και τη χρυσή ευκαιρία που δίνεται στην πόλη να προβληθεί σε πολλά επίπεδα. Η παρουσίαση του φακέλου υποψηφιότητα της Καβάλας έγινε κατά τη διάρκεια του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διοργανώθηκε στο Λα Ροσέλ της Γαλλίας.

Ο έφορος του τμήματος ιστιοπλοΐας του ΝΟΚ και υπεύθυνος της υποψηφιότητας Βασίλης Πηγαδάς τόνισε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το αρνητικό κλίμα για τη χώρα μας και έναν δυνατό ανταγωνισμό καθώς το πρωτάθλημα αυτό το αναλαμβάνουν μεγάλες τουριστικές πόλεις. Εμείς προβάλλαμε τρία πλεονεκτήματα: Τον ήλιο, τις ήρεμες θάλασσες και τα ζεστά νερά. Στοχεύσαμε σε μια διοργάνωση που θα στηρίζεται στη δυνατότητα του αθλητή να ανακαλύψει μια περιοχή με ξεχωριστές φυσικές ομορφιές.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By