Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Καθάρισε» ο Μήτρογλου στην Αυστρία [βίντεο]

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Αυστρίας με 2-0.

mitroΜπορεί ο Φερνάντο Σάντος να είπε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, πως ακόμη δεν έχει δει τους παίκτες του να έχουν την επιθυμητή απόδοση, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το φιλικό του Σάλτσμπουργκ.

Η Εθνική επικράτησε 2-0 της Αυστρίας, σημειώνοντας μία νίκη… ψυχολογίας ενόψει των τελευταίων αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και μοναδικός σκόρερ της ελληνικής ομάδας; Ο Κώστας Μήτρογλου που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε να είχε ανεβάσει πιο ψηλά τον δείκτη του σκορ, ωστόσο τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες του Τζιόλη και του Χολέμπας.

Αυστρία: Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46′ Λάιγκεμπ), Φουχς (76′ Βαιμαν), Βάιμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46′ Ίβανσιτς), Γιουνούζοβιτς, Αλάμπα (74′ Χόζινερ), Αρναούτοβιτς (65′ Γιάντσερ), Χάρνικ (46′ Πρέντλ).

Ελλάδα: Καρνέζης, Σιόβας (62′ Μανωλάς), Παπασταθόλος, Τοροσίδης (77′ Βύντρα), Χολέμπας, Κατσουράνης (63′ Τζιόλης), Μανιάτης (62′ Νίνης), Ταχτσίδης, Κονέ (84′ Νίνης), Χριστόπουλος (84′ Σπυρόπουλος), Μήτρογλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By