Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Και πάλι διπρόσωπος ο Ολυμπιακός [βίντεο]

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ, προβληματίζοντας και πάλι με την απόδοσή τους.

1012184Απλά το παρών έδωσε στην γιορτή προς τιμή του Στίβεν Τζέραρντ ο Ολυμπιακός, χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0, παρουσιάζοντας κάκιστο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ όταν βελτιώθηκαν στην επανάληψη δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι παίκτες του Μίτσελ παρουσίασαν μεγάλα κενά στην αμυντική τους λειτουργία, που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθούν γκολ στο 24ο λεπτό από τον Άλεν.

Ο ρυθμός της Λίβερπουλ ήταν πολύ γρήγορος και οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν, με αποτέλεσμα ο Μέγιερι να αναδειχθεί πρόσωπο του αγώνα στο πρώτο μέρος με τις επεμβάσεις του.

Στην επανάληψη, η είσοδος των Ρομπέρτο, Αβραάμ, Βάις σε συνδυασμό με την βελτιωμένη παρουσία του Σαβιόλα, καλυτέρευσαν την εικόνα του Ολυμπιακό, όμως και δεν απέφυγε το 2ο γκολ από τον Χάρτενσον στο 62′.

Φυσικά την παράσταση στο παιχνίδι έκλεψε ο Στίβεν Τζέραρντ, για τον οποίο άλλωστε έγινε το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ τιμήθηκε από Βαγγέλη Μαρινάκη και με την σειρά του έδωσε ένα στεφάνι στο πρόεδρο της ΠΑΕ, προκειμένου να μεταφερθεί στον Πειραιά και να τοποθετηθεί στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Ενρίκε, Τουρέ, Άγκερ, Τζέραρντ, Άσπας, Κουτίνιο, Λούκας, Άλεν, Στέρλινγκ. Αγωνίστηκαν και οι Σουάρεζ, Κάραγκερ, Χέντερσον, Φάουλερ, Λουίς Αλμπέρτο, Σπίρινγκ, Τζόουνς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Χολέβας (76’ Λυκογιάννης), Μετζανί (59’ Μανωλάς), Σιόβας (76’ Παπαδόπουλος), Φέισα, Μανιάτης (76’ Διαμαντάκος), Σάμαρης (46’ Βάις), Ντομίνγκεζ (59’ Μασάντο), Κάμπελ (76’ Λυκογιάννης), Μήτρογλου (59’ Σαβιόλα).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By