Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Και στο τέλος κερδίζει πάντα η Μπαγερν

Η Τσέλσι έφτασε σχεδόν αγκάλιασε το Σούπερ Καπ, αλλά οι «Βαυαροί» το κατέκτησαν στα πέναλτι.

1377892440_661052_1377899158_album_grande«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που 22 παίκτες κυνηγούν μία μπάλα και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί», είχε πει ο Γκάρι Λίνεκερ και δικαιώνεται ακόμη και εν έτει 2013….

Η ομάδα που τον επιβεβαιώνει, δεν είναι άλλη από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετά το περσινό «τρεμπλ» κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ…

Θύμα της; Η Τσέλσι, που μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράτασης, κρατούσε στα χέρια της κούπα, αλλά κατάφερε να την χάσει.

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Τόρες στο 8’, ενώ οι «Βαυαροί» κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση με το γκολ του Ριμπερί στο 47’.

Ο Αζάρ στο 93 έβαλε μπροστά και πάλι τους «μπλε», οι οποίοι έφτασαν μία ανάσα από τον τίτλο. Και όταν λέμε μία ανάσα, εννοούμε ένα λεπτά, καθώς στο 120΄ο Μαρτίνεζ ισοφάρισε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι…

Εκεί, ο Λουκάκου χρίστηκε μοιραίος παίκτης, καθώς έχασε το τελευταίο πέναλτι της Αγγλικής ομάδας, χρίζοντας την Μπάγερν υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By