Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά τους

Οι αρχές συνέλαβαν τον 40χρονο πατέρα και την 41χρονη μητέρα, που κατηγορούνται για προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

kakopoihshΜια υπόθεση που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, ερευνούν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αχαΐας, που ενημερώθηκαν για δύο γονείς που εξανάγκαζαν τα παιδιά τους σε σεξουαλικά όργια.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον 40χρονο πατέρα και την 41χρονη μητέρα, ενώ τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται υπό παρακολούθηση ειδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ανήλικα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή για να αποδειχθεί αν υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ οι δύο γονείς θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως έγινε γνωστό, η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε από καταγγελία της 17χρονης κόρης του ζευγαριού, που περιέγραψε στις αρχές τη φρίκη που βίωναν τα παιδιά μέσα στο σπίτι, με τον πατέρα να τα κακοποιεί σεξουαλικά, φτάνοντας μάλιστα να αναγκάζει το γιο να έχει ερωτικές επαφές με την μητέρα του.

By