Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Καμιά ανοχή, ούτε και στα δικά μας παιδιά»

«Εμείς τους πιάσαμε. Οι κυβερνήσεις Σαμαρά τους έπιασαν. Γι’ αυτό είναι σήμερα στο εδώλιο ο κ. Τομπούλογλου. Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμη και για τα δικά μας παιδιά», τόνισε ο υπουργός Υγείας

adonis-autiAΔριμεία κριτική στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης με αφoρμή τις υψηλές τραπεζικές καταθέσεις.

Μιλώντας στον ant1, o κ. Γεωργιάδης τόνισε : «Είμαι δεξιός, καμαρώνω τις μεγάλες αποταμιεύσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καλό αυτό το κόμμα να εκπροσωπεί τη φτωχολογιά»,  παραθέτοντας ως παράδειγμα τους λογαριασμούς του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως αναφέρθηκε και στις συλλήψεις των «δικών τους παιδιών» λέγοντας: «Εμείς τους πιάσαμε. Οι κυβερνήσεις Σαμαρά τους έπιασαν. Γι’ αυτό είναι σήμερα στο εδώλιο ο κ. Τομπούλογλου. Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμη και για τα δικά μας παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι το υπουργείο Υγείας κάνει ασταμάτητα ελέγχους. «Έχουμε πετύχει εκπληκτικά νούμερα. Έχουμε πάει κατά 110 εκατομμύρια καλύτερα στο στόχο από αυτόν που είχαμε θέσει», σημείωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By