Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καμμένος: Αρνούνται την εθνική συνεννόηση στα εθνικά θέματα

«Να ξέρουν ότι η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί με τους δικούς τους όρους και αυτό είναι ένα μήνυμα από το σύνολο του ελληνικού λαού»

kammenos-vouli

Επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε για άρνηση εθνικής συνεννόησης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος του για σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, προκειμένου να συζητηθούν τα εθνικά θέματα.

«Η απάντηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση για την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχετικά με την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το εθνικό θέμα της Κύπρου και τη χάραξη εθνικής πολιτικής, είναι ακόμη μια φορά αρνητική» δήλωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Ο Πρωθυπουργός και ο εταίρος του κ. Βενιζέλος αρνούνται την εθνική συνεννόηση στα εθνικά θέματα. Αυτό μας βάζει σε βαθιές σκέψεις. Ποιος είναι ο λόγος η Κύπρος να είναι ακόμη μακριά; Τι προτίθενται να κάνουν με την παρουσία του κ. Νίμιτς για το Σκοπιανό;»

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατέληξε, λέγοντας: «Να ξέρουν ότι η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί με τους δικούς τους όρους και αυτό είναι ένα μήνυμα από το σύνολο του ελληνικού λαού»

By