Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Είμαστε δίπλα σε όλες τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας σταμάτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis
fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis

Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας σταμάτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος, καθ” οδόν προς την Κατερίνη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του κόμματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι πέρισυ απο το ίδιο μπλόκο είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να δοθεί αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες και αντί γι αυτό «βλέπουμε αυτή τη στιγμή να γίνεται φορολογική επιδρομή στους αγρότες».

«Η Ελλάδα θα αντισταθεί στα μπλόκα, θα αντισταθεί στις πόλεις, θα αντισταθεί στην περιφέρεια, απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να μην παράγει αγροτικά προϊόντα η χώρα και να μετατραπούν οι Έλληνες σε υπαλλήλους των 250 ευρώ και συνταξιούχους των 200 ευρώ», τόνισε ο Π. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κάλεσε όλους τους βουλευτές να «εγκαταλείψουν την τρόικα και τους εντολοδόχους της τρόικας που είναι οι κυβερνώντες» και να υπογράψουν μαζί την πρόταση νόμου, για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, «επαναφορά της Αγροτικής Τράπεζας για χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής» και «τερματισμό της φορομπηχτικής πολιτικής».

«Είμαστε δίπλα τους και θα είμαστε δίπλα τους σε όλες τις κινητοποιήσεις», δήλωσε ο κ. Καμμένος. Τον Πάνο Καμμένο συνόδευαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κ. Γιοβανόπουλος, Ν. Μαριάς, Ρ. Μακρή και Στ. Ξουλίδου.

By