Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Εγκληματικό να μην βλέπει ο πρωθυπουργός τους εξαθλιωμένους πολίτες

 Κανένα θετικό μήνυμα δεν υπάρχει από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, δηλώνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

kammenos600_181213

Κανένα θετικό μήνυμα δεν υπάρχει από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, δηλώνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη εφημερίδα «REAL NEWS».

«Είναι εγκληματικό να μην βλέπει ο πρωθυπουργός ότι οι πολίτες είναι εξαθλιωμένοι. Δεν υπάρχουν οικονομικά κριτήρια αλλά καθαρά πολιτικά. Δεν βγήκαμε στις αγορές, ως ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος. Εμείς δεν αναγνωρίζουμε ούτε το ομόλογο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, θέτει δε, ως προϋπόθεση για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, τη διαγραφή μονομερώς του χρέους.

Όσο για το «Ποτάμι» και κατά πόσο είναι απειλή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Καμμένος απαντά: «Εμείς δεν είμαστε του γλυκού νερού για να φοβόμαστε τα ποτάμια. Αυτά τα φοβούνται εκείνοι που δημιουργήθηκαν μέσα από διάφορες λάσπες, από παραποτάμους. Για να ξέρετε, εμείς έχουμε ως σήμα τον γλάρο. Και ο γλάρος δεν πετάει στα γλυκά νερά, πετάει στις θάλασσες».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κλήθηκε, τέλος, να χαρακτηρίσει με μία λέξη τους πολιτικούς αρχηγούς. Τον Αντώνη Σαμαρά χαρακτήρισε ως «Συμπιλίδη» και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως «Ανδρέα Παπανδρέου». Για τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε «Πιο Λαφαζάνης…», ενώ για τον Φώτη Κουβέλη «Ο άρχοντας των “μαξιλαριών”».

By