Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Καταγγελίες για πιέσεις του ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ

Αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα

Kammenos

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑNT1, ζήτησε να επεκταθεί η έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, σχετικά με τις πιέσεις που δέχθηκαν βουλευτές του κόμματός του από κλιμάκια του ΣΔΟΕ. Όπως ανέφερε και ο ίδιος έχει κληθεί από την Δικαιοσύνη για τα περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, καθώς και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των ΑΝ.ΕΛ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε πως η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματός του, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δέχθηκε πέντε επισκέψεις για έλεγχο από το ΣΔΟΕ. Ο κ. Καμμένος μίλησε για «μη θεσμικές» πιέσεις και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία σχετικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος στελεχών των ΑΝ.ΕΛ.

By