Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καρεμπέ: «Δημιουργούμε τη συνήθεια της επιτυχίας…»

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους σχολίασε ο Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στην εφημερίδα La Stampa.

thumbnailΟ στρατηγικός σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού σχολίασε με χιούμορ ότι ο πρόεδρος της Γιουβέντους έχασε το χαμόγελό του λόγω των αποκρούσεων του Ρομπέρτο.

«Η Γιουβέντους έχει παίκτες πρωταθλητές που μπορούν να τους δώσουν το καλύτερο. Ήταν το φαβορί. Τώρα είμαστε εμείς. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πως να κερδίζουμε, ενώ αυτοί ήδη θεωρητικά το γνωρίζουν. Δημιουργούμε τη συνήθεια της επιτυχίας, αλλά δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως η δουλειά έχει τελειώσει. Χρειάζεται εμπειρία, συνέχεια, θετικό περιβάλλον. Ήμασταν καλοί στο να μπλοκάρουμε το παιχνίδι της Γιουβέντους και ο τερματοφύλακάς μας έκανε πολλές αποκρούσεις. Ο Αντρέα Ανιέλι δεν ήταν χαρούμενος. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε έκφραση, αλλά ο τερματοφύλακας μας του έκοψε το χαμόγελο. Δεν ήταν ικανοποιημένος σε καμία περίπτωση».

Ρομπέρτο: Περήφανος

Στο μεταξύ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ρομπέρτο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάδειξή του στην κορυφαία ενδεκάδα της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ από την UEFA, τονίζοντας όμως ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η επιτυχία της ομάδας του.

«Περήφανος που είμαι στους καλύτερους 11. Αλλά πρώτα απ” όλα είμαι περήφανος για την ομάδα μου. ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ… ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ», έγραψε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

 

By