Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά Κασίγιας και ΜΜΕ

1367578274_505137_1367580604_noticia_grandeΕπίθεση κατά του «Άγιου Ίκερ» και του Τύπου που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, εξαπέλυσε ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή.

Ο «Special One» φαίνεται πως τα είχε μαζεμένα σε αυτούς τους δύο, θεωρώντας οτι είναι υπεύθυνοι για την σκληρή κριτική που δέχεται και τις έντονες αποδοκιμασίες, όπως αυτή έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας την Πέμπτη, που βιώνει…

Ωστόσο, τα… καρφιά του δεν τα εξαπέλυσε αμέσως. Αρχικά μίλησε για το μέλλον του λέγοντας: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχω ακόμα πέντε αγώνες πρωταθλήματος και έναν τελικό Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, οι πρώτοι που θα μάθουν την απόφασή μου θα είναι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια όμως πήρε… μπροστά και άρχισε το ρεσιτάλ: «Το ρεκόρ του περυσινού πρωταθλήματος είναι δικό μου και δε θα το σβήσετε εσείς, μόνο αν υπάρξει κάποιος που θα πάρει τον τίτλο με περισσότερους από 100 βαθμούς και 121 γκολ (σ.σ αυτός ήταν ο περσινός απολογισμός του). Η Μπαρτσελόνα μπορεί να το σπάσει το ρεκόρ βαθμών και αν το πετύχει θα είναι επειδή είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο τα τελευταία 20 ή 30 χρόνια και αυτό θα αναδείξει την αξία του επιτεύγματός μας

Κερδίσαμε το Κύπελλο μετά από 20 χρόνια, ούτε αυτό μπορείτε να σβήσετε. Σε 21 χρόνια, 18 προπονητές και πέντε ημιτελικοί του Champions League. Και ο κακός είναι ο Μουρίνιο που σε τρία χρόνια πήγε σε τρεις ημιτελικούς! Αν και προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο».

Αμέσως μετά, η… σκυτάλη πήγε στον Ίκερ Κασίγιας για να τα ακούσει από τον Ζοσέ Μουρίνιο, έστω και αν δεν ανέφερε το όνομά του. Ωστόσο, τα όσα είπε τον «φωτογραφίζουν» ξεκάθαρα: «Τα προβλήματα εμφανίζονται όταν κάποιος νομίζει ότι είναι πάνω από τους υπόλοιπους. Με τους ποδοσφαιριστές που νιώθουν ότι είναι ίσοι με τους συμπαίκτες τους ουδέποτε είχα πρόβλημα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα άλλαζε κάτι στα τρία τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην Μαδρίτη, «κάρφωσε» και πάλι τον Κασίγιας, λέγοντας: «Θα έπρεπε να έχω φέρει στην Ρεάλ τον Ντιέγκο Λόπεθ στο τέλος της πρώτης σεζόν. Δεν έκανα καλά».

By