Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρίχνει τους τόνους η Ιπποκράτους για την αντιπαράθεση ΓΑΠ-Βενιζέλου

Δ. Καρύδης: Φανταστικά τα σενάρια διαγραφών – Ο Βενιζέλος καταδίκασε τις συκοφαντίες και τις διαρροές

karidis_Να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου επιχειρεί η Ιπποκράτους για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καθώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες. Χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Καρύδης χαρακτήρισε (Alpha 9,89) ως «φανταστικά» τα δημοσιεύματα περί διαγραφών και έσπευσε να προσθέσει: «Ο πρόεδρός μας το είπε πολύ καθαρά ότι καταδικάζει τις διαρροές και τις συκοφαντίες».

Ωστόσο ο κ. Καρύδης σημείωσε: «Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας ώστε αυτά να μην ξανασυμβούν ποτέ. Η ενότητα στο ΠΑΣΟΚ είναι επιβεβλημένη όπως και η διαφάνεια».

Μιλώντας για τα άδεια ταμεία επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ θα αναμένει το πόρισμα των 6 ελεγκτικών εταιρειών που έχουν κληθεί προκειμένου να ερευνήσουν τα οικονομικά του κόμματος. «Θα δούμε στο πόρισμα (αν ξοδεύτηκαν λεφτά χωρίς παραστατικά). Το πόρισμα θα είναι έτοιμο τις επόμενες δύο εβδομάδες.Υπάρχει φάκελος στο ΠΑΣΟΚ που φαίνεται τι έγινε σε βάθος 15 χρόνων» είπε και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλες περιστολές στα λειτουργικά του έξοδα».

Τέλος, θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα που δημιουργήθηκε σε σχέση με τις εσωκομματικές ομάδες (θέμα που έθεσε ο κ. Βενιζέλος στον κ. Παπανδρέου την Μ. Τρίτη) ο γραμματέας επικοινωνίας της Ιπποκράτους εμφανίστηκε ανοικτός σε τάσεις: « Όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα πολιτικό ρεύμα μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχει τη δυνατότητα να το δημιουργήσει» είπε με νόημα.

By