Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απειλούν με νέα video οι χρυσαυγίτες

xrisi augi

Νέες απειλές από τους χρυσαυγίτες προς την κυβέρνηση

kasidiaris2

Για την πρόταση των χρυσαυγιτών βουλευτών για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την απόδοση ευθυνών των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάκης που θα κατατεθεί εντός των επόμεμων ημερών έκανε λόγο ο εκπρόσωπος των χρυσαυγιτών, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε».

Ο Κασιδιάρης ανέφερε ακόμα πως θα ζητηθούν ευθύνες και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για το κατά πόσο ευθύνεται για τη «κατάλυση του Συντάγματος που βιώνουμε σήμερα», όπως τόνισε ο ίδιος.

«Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον Σαμαρά… Ποιον ανώτατο δικαστικό, τον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα, χωρίς παρεμβάσεις Αθανασίου, και δεν τον αποκαλεί με τ” όνομα του, τον αποκαλεί έτσι λόγω των συνακροάσεων;» δήλωσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής.

Υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς μιλά συνθηματικά επειδή φοβάται μήπως τον ακούει κάποιος. Προσθέτει ότι το όνομά του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληψη με το όνομα του Μπαλτάκου». Επιπλέον υποστηρίζει ότι ο εν λόγω άνθρωπος έχει σχέση με το «Παραδικαστικό 2» γιατί το κρατάει στο συρτάρι.

Ο Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι ο «ανώτατος δικαστικός έχει σχέση με τη σκευωρία κατά της χρυσής αυγής». Σε ερώτηση που του απευθύνει ο Γιώργος Τράγκας αν ο πρωθυπουργός παίρνει τηλέφωνο και δίνει εντολή κατά της Χρυσής Αυγής ο Κασιδιάρης απαντά: «Βάζω μια άνω τελεία αυτή τη στιγμή. Έθεσα ένα ερώτημα προς το Σαμαρά».

Σημείωσε ακόμα ότι υπάρχουν στη διάθεση των χρυσαυγιτών περισσότερα στοιχεία (video, ηχογραφήσεις), αναφέροντας πως «τα όποια στοιχεία θα δοθούν στη δημοσιότητα αυτή τη στιγμή αφορούν μόνο εμάς, που βρισκόμαστε σε αυτή τη δεινή θέση.» Ολοκλήρωσε την φράση του με τις λέξεις «θα μάθετε»…

Σχετικά με την προκαταρτική εξέταση που έχει ξεκινήσει για το video που τον δείχνει να συνομιλεί με τον πρώην γγ της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, ο χρυσαυγίτης βουλευτής ανέφερε ότι η διαδικασία είναι παράνομη.

By