Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κασιδιάρης: Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Μ.Ιγνατίου

Ο κ. Ιγνατίου παραθέτει στην απάντησή του απειλητικά μηνύματα που έχει λάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο : «μετρημένες οι μέρες σου στην Ελλάδα νεγρόφιλης π…  χαφιέ της Ουάσινγκτον»

kasidiaris

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου θα υποβάλει, όπως ανακοίνωσε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης λόγω των όσων έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει κατά της Χρυσής Αυγής.

Σε απάντησή του ο κ. Ιγνατίου έγραψε τα εξής:

«Ο αξιότιμος κύριος Κασιδιάρης δήλωσε στην εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ4″ του Στέφανου Χίου τα εξής: «Πράγματι έχω λάβει ενημέρωση απο τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ότι πρέπει να έχω το νου μου. Δεν έχω αστυνομική φύλαξη ούτε άδεια οπλοφορίας απλά μου είπανε ότι θα επιτηρούν την οικία μου και το γραφείο μου. Ο κ. Ιγνατίου ασφαλώς θα μηνυθεί για προτροπή σε διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος. Αμφιβάλω βέβαια αν θα βρούμε ποτέ το δίκιο μας σε αυτή τη χώρα…»   Ο αξιότιμος κύριος Κασιδιάρης, σημειώνει ο Μ.Ιγνατίου, με συνέδεσε εμμέσως και με τις δολοφονίες των δύο οπαδών της Χ.Α., που έγιναν στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης. Βεβαίως δεν είπε λέξη για τις απειλές της Χ.Α. εναντίον μου… Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα δίκη, καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα ο ανταποκριτής ελληνικών ΜΜΕ στην Ουάσιγκτον  παραθέτει στην απάντησή του απειλητικά μηνύματα που έχει λάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο : «μετρημένες οι μέρες σου στην Ελλάδα νεγρόφιλης π…  χαφιέ της Ουάσινγκτον». 

 

 

By