Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κασσής: Το μόνο που μένει στον Παπανδρέου είναι να δηλώσει ΔΗΜΑΡ

«Κάνει μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ» το σχόλιο του για το πρώην πρωθυπουργό

mixalis-kassis-arxeiou

Η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να παραστεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου της Μαριλένας Κοππά έχει προκαλέσει αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, με το τον βουλευτή Ιωαννίνων, Μιχάλη Κασσή να δείχνει τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του κ. Παπανδρέου, με δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του Mega.

«Νομίζω το μόνο που απέμεινε στον Γ. Παπανδρέου είναι να πάει να δηλώσει ότι είναι ΔΗΜΑΡ. Και αυτός ο ίδιος. Δεν είναι μόνο ότι σήμερα πηγαίνει να παρουσιάσει ένα βιβλίο σε μια πρώην συνεργάτιδα ή μια πρώην βουλευτή. Είναι το ότι σημαδιακά σήμερα που έχουμε εκλογές και η παρουσία του Γ. Παπανδρέου μαζί με τον Κουβέλη σηματοδοτεί κάποια άλλα πράγματα. Και αν πάμε πίσω και δούμε ότι μια σειρά στελεχών των συνεργατών του, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σήμερα βρίσκονται στη ΔΗΜΑΡ, το μόνο που απομένει στον Γ. Παπανδρέου είναι να πάει να δηλώσει και αυτός ότι στηρίζει ΔΗΜΑΡ», δήλωσε ο κ. Κασσής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε μάλιστα ότι κατά την εκτίμησή του ο Γ. Παπανδρέου «κάνει μεγάλο κακό».

Και συμπλήρωσε: «Διότι το ΠΑΣΟΚ, αυτό το μικρό το ΠΑΣΟΚ που το φθάσαν αυτοί που το φθάσαν, που έχουν και την τεράστια ευθύνη αν θέλετε που έφθασε το ΠΑΣΟΚ εδώ πρέπει να απολογηθούν. Και ας απολογηθούν στον κόσμο αυτόν που τους παρακολουθεί. Και κάποιοι που μείναν σήμερα και λένε κοιτάξτε να δείτε είμαστε με τον Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Παπανδρέου αντί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή η οποία γίνεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ με την Ελιά και γενικότερα ζητήματα που προέκυψαν τελευταία για την Κεντροαριστερά δυστυχώς ταυτίζεται με τις απόψεις της ΔΗΜΑΡ».

By