Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ ο Καμμένος

«Δεν συμφωνούμε με ιδιωτικοποιήσεις που κάνουν δώρο»

kammenos-vouli

Υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά εναντίον αυτών που «έχουν σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τους αντιπάλους», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στον Realfm 97,8.

Διευκρινίζοντας τη θέση του ο κ. Καμμένος ανέφερε πως συμφωνεί με τις ιδιωτικοποιήσεις  που μπορούν να φέρουν δουλειά, θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και να σπάσουν τα κακώς κείμενα του δημοσίου» αλλά, όπως σημείωσε δεν μπορεί να συμφωνήσει με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ τονίζοντας » Αν κάποιος δει την χρηματιστηριακή αξία της ΔΕΗ και δει τις μονάδες που είναι προς πώληση, θα δει ότι εδώ έχουμε ιδιωτικοποιήσεις που κάνουν δώρο. Δεν έχουμε καμία ιδιωτικοποίηση με σκοπό την ανάπτυξη. Σε αυτού του στυλ τις ιδιωτικοποιήσεις λέμε όχι».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για » οικονομία  υπό διάλυση» και κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι παρουσιάζει μια πλασματική εικόνα υπογραμμίζοντας : «Αυτά που παρουσιάζει ο κ. Σαμαράς προς τα έξω δεν υπάρχουν. Η αγορά δεν έχει χρήμα. Δεν αντιμετωπίζεται η ανεργία, ανάπτυξη δεν υπάρχει» και πρότεινε τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

 

By