Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταδίωξη με τραυματία στην Ηλιούπολη

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς στο Νέο Φάληρο

astynomia650_271113

Νέα καταδίωξη με έναν τραυματισμό πολίτη σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ηλιούπολη, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στη περιοχή του Πειραιά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν η αστυνομία δέχτηκε τηλεφωνήματα για διαρρήξεις στην Ηλιούπολη. Οι δυο ομάδες της ΔΙΑΣ που έφτασαν στη περιοχή εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα αλλά στη προσπάθεια τους να το ακινητοποιήσουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα. Λίγα μόλις μέτρα μετρα το ύποπτο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός ενός εξ αυτών και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Απο τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκε και το ύποπτο όχημα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταφέρουν να συλλάβουν τους τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πινακίδα του αυτοκινήτου αντιστοιχεί σε κλεμμένο όχημα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και έτσι τώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς στο Νέο Φάληρο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By