Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κατηγορηματικός ο Τσακίρ για την κόκκινη στον Νάνι

«Όλα αυτά είναι υπερβολικά. Οι αποφάσεις μου είναι σωστές», δήλωσε ο διαιτητής του Μάντσεστερ-Ρεάλ.

real-madrid-Από την Τρίτη το βράδυ όλη η Ευρώπη συζητά για το αν ήταν σωστή η αποβολή του Νάνι, με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Απόψεις ακούστηκαν ουκ ολίγες, ωστόσο τρεις μέρες μετά ήρθε η ώρα του πρωταγωνιστή της φάσης να καταθέσει τη γνώμη του. Ο διαιτητής της αναμέτρησης του «Ολντ Τράφορντ», μιλώντας στην Ισπανική «As» υπεραμύνθηκε της απόφασής του, λέγοντας: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για το συγκεκριμένο σφύριγμα. Η κόκκινη κάρτα στον Νάνι ήταν σωστή. Ο κόσμος θα αντιληφθεί με τον καιρό πως η απόφασή μου ήταν ορθή. Οι κριτικές που δέχτηκα δεν μου προκαλούν κανένα συναίσθημα. Δεν στενοχωριέμαι, ούτε προβληματίζομαι. Για να πω την αλήθεια, ούτε που το σκέφτομαι».

Όσο για τις κατηγορίες περί εμπάθειας με τις Αγγλικές ομάδες, απάντησε: «Ποιά λάθη έκανα σε βάρος των αγγλικών ομάδων; Μήπως δεν ήταν σωστές οι αποφάσεις μου να αποβάλλω τον Τέριπέρσι, ή τον Μπαλοτέλι; Νομίζω πως όλα αυτά είναι υπερβολικά. Οι αποφάσεις μου ήταν σωστές», τόνισε ο Τούρκος διαιτητής.

 

By