Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κατσέλη: “Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε, πείτε το ανοιχτά”

Menelaos Myrillas / fosphotos.com
Menelaos Myrillas / fosphotos.com

Την επισημοποίηση της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, ως την πιο έντιμη επιλογή για τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του, προτείνει η Λούκα Κατσέλη και κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ”κατάντησε την άλλοτε μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας”.

Η πρώην υπουργός εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη δικομματική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας “εμπαιγμό και απόπειρα εξαγοράς ψήφου ενόψει ευρωεκλογών το κοινωνικό μέρισμα”. Για τις επικείμενες κάλπες του Μαΐου εκτιμά ότι αν η αποδοκιμασία των κυβερνητικών κομμάτων και των “δορυφόρων” τους δεν είναι μεγάλη, η μνημονιακή πολιτική “όπως κι αν λέγεται” θα συνεχιστεί.

Η κ. Κατσέλη ανακοινώνει ότι η Κοινωνική Συμφωνία δεν θα κατέβει αυτόνομα στις ευρωεκλογές, αλλά θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια «κοινή προσπάθεια ανατροπής της ασκούμενης πολιτικής σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο».

Τέλος, κρατά απόσταση από τον Γιώργο Παπανδρέου και τα σενάρια ολικής επαναφοράς του, δηλώνοντας: “Ο ευρύτερος χώρος της προοδευτικής Αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου δεν έχει ανάγκη μεσσίες…”.

Πηγή: enet.gr

By